Kitettük néhány újabb járművünkre a lakóautó eladó táblát. Ezek közt most Fiat és Citroen márkajelzéssel ellátott négy kereken guruló luxus lakások vannak. Az eladó lakóautók piacán ez a két autógyártó a legnevezetesebb. Ha az ők nevét olvasod egy lakókocsin, akkor tudhatod, hogy minőségi és jól összerakott darab.

A jelenlegi (bár gyorsan változik, nagy a kereslet) legszűkebbre szabott árcédulát egy Fiat modell birtokolja, az LMC Breezer A 644. Ennek kikiáltási ára 11.7 millió forint. Hozzátenném, hogy az árcédula kirajzolódásában nagy szerepet játszik, hogy 3 éves járműről van szó. De fontos megemlíteni azt is, hogy sok-sok extrával van felszerelve.

Ezzel ellentétben, a legdrágább eladó lakóautónk a 25.5 millió eurót érő szintén Fiat, ámde a Rapido termékvonalba tartozó 896 F. Az árcédula bár elsőre borsosnak tűnhet, ha a jobban megvizsgáljuk az adott modellt, látjuk, hogy reális. Ez egy 2020-as modell, lényegében vadiúj és alig használt. Továbbá olyan különlegességgel is el van látva, mint a 9 sebességű automata váltó. Természetesen itt is ez csak egy a sok extra közül.

Amennyiben eladó lakóautó után keresgél, látogasson el hozzánk, Magyarország legnagyobb lakóbusz flottájával rendelkező vállalkozásához.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük