A címben nem véletlenül szerepel a „nagyon” határozószó. A mai légkondik némelyike ugyanis valóban annyira modern, hogy azon talán még a 21. század sokat látott embere is meglepődik.
Egy ilyen korszerű klíma kifejlesztését jócskán befolyásolják a vásárlói visszajelzések. S elsősorban mi másra is lenne szüksége a mai kor emberének, ha nem a WiFi-re? Így természetesen, egy modern légkondi a telefonról is vezérelhető, WiFi segítségével. A jelenkori klíma 3D-s légáramoltatásra is képes. Ha kell, akkor fűt, s még öntisztítást is tud végezni. Oldalsó szellőzőnyílásainak hála még a huzattól is megvédi gazdáját. Teszi mindezt csendben és energiatakarékos (ECO) üzemmódban. Bármilyen fejlett, mégis könnyen és komfortosan kezelhető. S akármennyire is hihetetlen, még az ár-érték aránya is kiváló!
A klíma szerelés szinte művészetté alakul az ilyen csodakészülékek telepítésekor. S nem azért, mert nehéz lenne őket beszerelni. Hanem sokkal inkább azért, mert esetükben a légkondi szerelés által egy kiváló, már-már eszményi készülékkel tehető még otthonosabbá egy lakhely.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük