A számtalan ajánlat között eligazodni

Még mielőtt rátérnénk az unalmas (vagy éppen izgalmas) számokra, autómentés árakra, vizsgáljuk meg több oldalról a kérdést. Amikor utoléri a baj, ez történjen a belváros közepén, az autópályán, vagy éppen valahol a síkságok tengerén, NEM szabad kapkodni. Nem szabad az első találatra rábökni és máris tárcsázni. Össze kell hasonlítani néhány ajánlatot, mérlegelni és higgadtan dönteni. Szinte bármire is keresünk az interneten, az első találatok mindig reklám találatok lesznek. Ezeket sokszor nem véletlen reklámozzák megállás nélkül. Bár fontos letisztázni, hogy nem feltétlenül rossz ajánlatok ezek, csupán visszautalva a bevezetőre, figyelmesen át kell olvasni.

Alapárak a lukacsuatomento.hu-n

Ami egy jó kiindulópont lehet a különböző autómentés árak ajánlatai között, az az, amikor autómentés megkezdése előtt megkapjuk az összeget. Ezzel így számolni és operálni tudunk, esetleg rögtön lemondani és másik fuvarost keresni. A lukacsaztomento.hu weboldalán az autómentés árak menüpont alatt olvashatjuk, hogy ők így dolgoznak. Már a hívásnál kapunk egy összeget, egy ajánlatot, melyet később nem változtatnak önkényesen. De ezek nem keverendők össze az alapárakkal (!):

  • Autómentés/autószállítás – 7 999 Ft-tól
  • Autó bikázás Budapest és környékén – 5 999 Ft-tól
  • Kerékcsere Budapest és környékén – 5 999 Ft-tól

Mi tartozik bele az alapárba?

A fent felsorolt három kategóriába egyaránt beletartozik az ingyenes kiszállás Budapest + 10 km területen. Továbbá a 4 személy szállítása is, igény esetén akár más helyszínre attól, ahová a járművet kérik. Ami még biztos, hogy 5 percen belül visszahívjuk árajánlattal, majd szabad döntést engedünk át az ügyfélnek.

Jellemzők és körülmények, melyek befolyásolhatják az autómentés árakat

Természetesen elsőkörben a megtett kilométerek száma, a szállítandó gépjármű mérete és súlya a mérvadó. Továbbá fontos részlet, hogy milyen műszaki mentést kell véghez vinni. Ez alatt értendő, hogy felborult, árokba csúszott, vagy műszaki hibás… járművet kell-e menteni. Ehhez kapcsolódnak azok a részletek, mint például forognak-e a kerekek, kormányozható-e az autó. Milyenek a terepviszonyok, mélygarázsban vár a jármű autómentésre, külterületen, városközpontban… De ami biztos, hogy az autómentés árakat a mentés előtt már kézhez kapja!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük