A Prémium Lakóautónál tudják, hogy egy lakóautó bérlése komoly előkészületeket igényel. A kínálatukban szereplő luxus és prémium lakóautók bérlésekor a modell biztosan útra kész lesz, Önnek semmiért sem kell aggódnia. Elmondjuk, hogy miért!

A lakóautók rendszeresen, minden bérlés után szervizelésen és ózonos tisztításon, fertőtlenítésen esnek át. A bérléskor biztosított felszerelés az ÁFA mellett magyarországi autópálya matricát, valamin Europ Assistance és Casco biztosítást is tartalmaz. Az ügyfeleknek jár még egy feltöltött gázpalack, 1 csomagnyi WC kemikália és a 125 literes víztartály feltöltése is.

Ügyfeleinkben jogosan merül fel a kérdés: hol lehet megállni a bérelt lakóautóval? Kötelező felkeresni a legközelebbi kempinget? Országonként nagyon eltérőek lehetnek a lakóautók parkolására vonatkozó szabályok. Papíron Európa legtöbb országában tilos a közterületi kempingezés. Azonban az írott szabályokkal szemben a tapasztalatok azt mutatják, hogy sok helyen tolerálják a lakóautósokat, főképp tengerparti területeken. Horvátország sajnos kivétel. A legtöbb helyen táblával jelzik a tiltást. Néhány órás pihenőnek is büntetés lehet a vége.

Telefonos appokkal ma már könnyen találunk parkolókat!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük