Használt komplett asztali számítógép garanciával

Miért járnak az ügyfelek jobban egy használt asztali számítógéppel, mint egy vadonatújjal? Nos, röviden azért, mert az esetek döntő többségében ugyanazt a minőséget kapják, azonban az eredeti árak töredékéért. Sajnos manapság nem olcsó mulatság egy előre összerakott komplett számítógépet vásárolni. Ha pedig inkább magunknak építenénk meg, alkatrészenként, jó eséllyel hátráltatna bennünket a komponensek piaci hiánya és azok kifejezetten magas ára. A vásárlók gyakran elkövetik a hibát, miszerint mindig a teljesen újat gondolják a legeslegjobb választásnak, holott szükségük sem lenne rá feltétlenül. Mindenekelőtt fontos felmérni a valós igényeket, hogy pontosan mire is van szükség és milyen körülmények között. Mik azok a feladatok, amelyeknek meg kell felelnie az újonnan vásárolt számítógépnek? A leendő ügyfelek könnyen rájöhetnek ilyenkor, hogy igényeiket egy prémium minőségű, üzleti kategóriás használt számítógép is messzemenően képes kielégíteni.

Az egyre népszerűbb használt számítógép garanciával kiemelendő előnye az is, hogy elősegíti a spórolást és még környezettudatos is! Hiszen nem folyton újat vásárolunk, a régit kidobva, hanem gyakorlatilag újrahasznosítjuk az elektronikai berendezéseket. Ez messzemenőleg sem azt jelenti, hogy a használt asztali számítógép monitorral megoldás rossz minőségű és elhasznált lenne! Mielőtt a használtan átvételre kerülő gépek újra forgalomba kerülnének, a Jebeto Kft. csapata minőségellenőrzést végez rajtuk. Náluk csakis a legkiválóbb használt számítógépek és komponensek, kiegészítők találhatók meg. Többségük alig 1-2-3 éves!

A használt számítógépek bizony ugyanannyira jók és megbízhatók, mint az újak! Sőt,ezek az eszközök már bizonyítottak éles bevetésen, ezáltal kiszűrté váltak az esetleges gyári hibák is!

Mi mindenre lehet jó egy komplett asztali számítógép monitorral?

Itt is van a rövid válasz: bármire. Akár otthon, akár a munkahelyen helyezik őket üzembe, mindenhol megállják a helyüket, bírják a mindennapos használatot, sőt! A Jebeto Kft. webshopjában a számítógépek teljesítményétől függően, kategóriánként vásárolható olyan, amely játékra, komoly munkára vagy ,,csak’’ internetezésre használható.

A jebeto.hu szakemberei szakmai tanácsadással is foglalkoznak, keresse Ön is őket bizalommal! Azt tanácsolják, hogy engedjük el az előítéleteket és vegyünk jó minőségű használt számítógépet, mely sokáig jó szolgálatot tehet. Nekünk, a munkahelyünkön és családunknak is!

Vásárlás előtt gondoljuk át alaposan az alábbiakat:

  • Mi az, amit megengedhetünk magunknak?
  • Hasonlítsunk össze több használt számítógép ajánlatot más-más oldalakról!
  • A használt számítógép garanciával vásárolható-e, vagy ez nem jár hozzá?
  • Vannak-e még extra szolgáltatások, amit kapunk a használt pc mellé?

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük