Tető szigetelés – miért fontos?

A tető hőszigetelése rendkívül fontos szerepet játszik az otthonok energiahatékonyságának javításában. A megfelelő hőszigetelés nem csak a fűtési számlákat csökkenti, hanem az otthon kényelmesebbé és egészségesebbé tétele szempontjából is nagyon fontos. Azonban, sokan még mindig nem tudják, hogyan kell megfelelően hőszigetelni a tetőt.

Tető hőszigetelés purhabbal!

A tető hőszigetelése egy nagyon fontos lépés az otthon energiahatékonyságának javításában. A jó minőségű hőszigetelő anyag kiválasztása a kulcsa annak, hogy energiát és pénzt takaríthassunk meg. A purhab, vagy más néven poliuretán hab, egy nagyon hatékony hőszigetelő, amely egyre népszerűbb az otthoni hőszigetelésben. Applikálása egy speciális szórópisztoly segítségével történik, amit követően 1:100-hoz arányban felhabosodik. Miután kikeményedett hosszú időn át stabil és tartós marad, sőt lépésálló is lesz. Kiváló légzáró tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis a habosodás során kitölti a réseket.

A purhab a legjobb választás tető hőszigetelésre!

A purhab hőszigetelés egyik fő előnye, hogy nagyon könnyű és rugalmas anyag, amely könnyedén alkalmazkodik a tetőfelületek formájához. Emellett kimagasló hőszigetelő képességgel rendelkezik, így hatékonyan védi az otthonunkat a hideg téli napokon és a forró nyári hónapokban is.

Ha további kérdése van a tető hőszigeteléssel kapcsolatban, akkor látogasson el a purhabcenter.hu-ra!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük