Rólunk

Két, az autókat szerető és autókkal foglalkozó jóbarát összedugta a fejét, és létrehozott egy komplex weboldalt az autósoknak. Hajnal Zsolt és Nádorfalvi László alapítókat senki nem tudta lebeszélni álmairól, és már a januári cégalapítástól folyamatos növekedést érnek el a komplexauto.hu látogatottságát tekintve.
 

A neve is jelzi: a komplexauto.hu oldalon megtalálható egy helyen minden, ami az autókkal kapcsolatos. Több ez, mint használt autók adásvételének közvetítése, hiszen lehetőség van személyautók és haszongépjárművek bérlésére, limuzin és sofőrszolgálat igénylésére, valamint kereshetünk a különböző szervizek, autósiskolák, autóbontók és autómentők közül. De folyamatosan frissülnek az autós hírek, az aktuális akciók. Ha valaki pedig „csak” kikapcsolódna, a poénok, vicces képek, vagy éppen a kocsik mellett pózoló csinos hölgyek is „rendelkezésre” állnak.
 

Forrás: komplexauto.hu, készítette: Vadász Veronika

 
 
„A jelenlegi autós hirdetési piacon egy szereplő dominál, aki sok éves előnnyel, kiváló domainnel és a legnagyobb adatbázissal rendelkezik. Hirdetői szempontból egészségesebb lenne ha volna egy kihívója. Akik az elmúlt időszakban megjelentek, rövid úton távoztak is a piacról, mert reménytelennek érezték a helyzetüket. Nem egyszerű ennyi év lemaradást ledolgozni, és átszoktatni a felhasználókat. Jelenleg egyedül a komplexauto.hu-ban látom azt a potenciált, hogy rövid- vagy középtávon elérjen valamit... A korszerű designnal, a letisztult kezelőfelülettel, az ügyfélközpontú hozzáállással és pár újítással a hirdetők számára kecsegtető alternatívát kínálhatnak. Én szurkolok nekik! Mi a Duna Autó teljes készletet áthúztuk a Komplexautó oldalra."
 
 
Kulcsár Dénes - Marketing igazgató, Duna Autó Zrt.


 
Forrás: komplexauto.hu, készítette: Vadász Veronika

 

„Az egyik legszebb pillanat!”
 

- Sokat nézegettem korábban is az autós oldalakat, de valahogy nem éreztem teljesnek azokat. Mindig hiányzott valami: vagy egy információ vagy egy háttéradat. Célunk pont az volt, hogy minél kényelmesebb és használhatóbb oldalt rakjunk össze – mondja Hajnal Zsolt, a KOMPLEXAUTO Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. – Az oldal persze a hirdetőknek is szól, akik a komplexauto.hu által kínált lehetőségeket kihasználva próbára tehetik annak „tudását”.

 
„A Komplexautó megálmodójával régi munkakapcsolatban vagyok, hiszen korábban együtt dolgoztunk egy budapesti márkakereskedésben. Az itt eltöltött évek tapasztalata meglátszódik az oldal kialakításánál, hiszen figyelembe veszi a hirdetők és az érdeklődők igényeit is.
A weboldal igényes kialakítású, megfelel minden kívánalomnak, és a felelhető újdonságok és speciális funkciók segítségével komoly versenytársa lesz a jelenlegi autókereső oldalaknak. Sok sikert!"
 
Csizmadia Csaba - Értékesítési igazgató, Autocity Kft.

 
Forrás: komplexauto.hu, készítette: Vadász Veronika


Az ügyvezető, aki korábban is autókereskedelemmel foglalkozott, egyrészt szakmai tapasztalataira, másrészt a rá és társaira jellemző elszántságra alapozta a vállalkozást.
- Ha egy szép napon beülök egy helyre kávézni, és a másik asztaltól egy olyan beszélgetés részlete szűrődik át, amiben az egyik fél ajánlja a másiknak a komplexauto.hu szolgáltatásait - na az lesz életem egyik legfontosabb, ha nem a legszebb pillanata! – teszi hozzá Zsolt.
 

Hajnal Zsolt

Forrás: komplexauto.hu, készítette: Vadász Veronika
 

A komplexauto.hu abban is eltér a megszokottól, hogy tényleg csak az autós témakört érintő információk jelennek meg rajta.
- Számtalan oldal foglakozik gépjárművek értékesítésével, de azt tapasztaltuk, hogy ezek azonos sémát követnek. Mi ennél többet szeretnénk. Úgy alakítottuk ki a felületet, hogy egyrészt a látogatók könnyen és egyszerűen megtaláljanak mindent, amit keresnek, másrészt a hirdetőink is meg tudjanak jeleníteni minden szükséges információt magukról, valamint a szolgáltatásaikról – magyarázza Hajnal Zsolt.


 

 

A komplexauto.hu sajátosságai


Az oldal nem csak összegyűjti az autókkal kapcsolatos adatokat és információkat egyetlen felületre, hiszen az kevés lenne. A fejlesztés során folyamatosan az lebegett a készítők előtt, hogy a komplexauto.hu kezelése egyszerű és logikus legyen, ezt pedig számos ötletes újdonsággal érték el.
Hasonlóképpen újszerű, hogy a kereséskor nemcsak több márkát és tételt is megjelölhet az érdeklődő, de még az eladó személyére is rászűrhet.

A kitöltő segéddel például elég csak bemásolni egy másik oldalra felrakott hirdetés szövegét vagy megadni annak a linkjét, és a rendszer felismeri, majd automatikusan kitölti a szükséges paramétereket. A hirdetés feltöltőjének ezt követően már csak ellenőriznie kell, hogy minden helyesen lett-e megadva. Fontos volt a rugalmasság is, ezért a honlap képes a képernyő felbontásához igazodni, márpedig erre eddig egyik rivális oldal sem képes.

 
"Az oldalt a kommunikáció is kiemeli a többi közül, hiszen egyenesen a cég vezetője nyújtott segítséget mindenben, amiben kellett, egészen a profilkészítéstől az egyszerűsített hirdetésfeltöltésen át a statisztikai rendszer kezeléséig. Nem volt még hasonlóban részünk, és a rendszer bebizonyította, hogy a szolgáltatás nem csak a technikai, de az emberi oldala is páratlan."
 
 
Szilágyi Attila – Ügyvezető igazgató, Szilágyi autókereskedés, Ökofitt Plus Kft.

 
 

Ha kíváncsi vagy, hogy mire is képes ez az oldal, akkor ne habozz! Írd be a böngésződ címsorába, hogy www.komplexauto.hu, keress vagy hirdess most teljesen ingyen, kötöttségek nélkül.